Affiliates

Affiliates PerfectRare

Een website zonder partners is als Banjo zonder Kazooie. Alhoewel deze twee prima zonder elkaars hulp zouden kunnen leven, is het een prettiger idee om ze samen te zien. Daarom is hier dan ook de partner pagina van PerfectRare. De meeste van onderstaande websites zijn al zo lang online dat de content enorm is. Klik gerust, maar kom wel terug, oké?

 

Meer: Rare Games | Rare Geschiedenis | Rare Overname | Rare Franchises

 

DKC Atlas

Iedereen die zich ook maar een beetje fan noemt van Donkey Kong moet DKC-Atlas in zijn favorieten hebben staan. Op de website vind je alles terug van level designs tot aan muziek- en geluidsfragmenten. Absluut een kijkje waard.

 

 

RareGamer

Als je echt álles wilt weten over Rare dan moet je beslist eens een kijkje nemen op RareGamer. De schrijvers van de Engelstalige website zitten dicht bij de bron en brengen het Rare nieuws vaak als eerst.

 

Classic Games

Hoeveel vette games er momenteel ook uitkomen, vroeger was toch alles beter. Op Classic Games kun je je hart niet op met een keur aan links naar websites vol info, screenshots, trailers en muziek van klassieke games. Handig!

 

NewRare

Een oude rot in het vak is NewRare wel te noemen en geheel in de maak door Franse Rare fans. Behalve dat NewRare een uitgebreid aantal downloads heeft, zijn de teksten ook nog eens prima geschreven. Ervaring met de Franse taal is wel verplicht.

 

Banjo-Comet

Ben je de Franse taal meester? Of vertrouw je op de vertaalfunctie van je browser? Dan is Wiki-Comet een website vol informatie over de Banjo en Yooka serie. Met gedetailleerde beschrijvingen van de games is deze website zeker het bezoeken waard.

 

KillerInstinctOnline

Killer Instinct is helemaal hot en happening. En op KillerInstinctOnline vind je hier van alles over terug. Je leest er info over oude titels, maar natuurlijk ook over de recente Xbox One delen. Niet genoeg? Vergaap je dan ook aan alle screenshots én trailers!

 

RareFandaBase

Voorheen bekend als Rare-Elite, tegenwoordig bekend als RareFandaBase. Met een indrukwekkend lijst met artikelen, downloads en video’s is RareFandaBase absoluut een bezoek waard.

 

Andere linkpartners

 

 

LinkNed

Speelgraag