Nieuws Catch-Up

04-07-2007 - De laatste tijd waren er wat minder updates. Hoogste tijd dus om eens wat kleiner nieuws tóch te behandelen.

Mocht je de XBLA topper Jetpac Refuelled in bezit hebben, kan dat een behoorlijk deel van je vrije tijd opslurpen. Niet alleen omdat het spel geweldig is, maar ook omdat het een flinke uitdaging biedt. Soms is het zelfs zo moeilijk dat je even niet verder komt. Dan komt Rare’s hulp pas echt van pas. Een op maat gesneden guide helpt je door de lastige ruimtestations te komen zodat je eindelijk de latere levels van het spel kan zien. De zeer handige spelgids is hier helemaal gratis te vinden.

 

JetpacRefuelled

 

De één na laatste Viva Pinata update staat online. In deze handige Pinatapedia kun je alle informatie over de zoetste diertjes vinden. Volgende week is de laatste update wat een hoop geroezemoes gaat veroorzaken. Komt er wellicht een aankondiging of blijft het met de laatste onthulling van zes Pinata’s?

 

Binnenkort is de tiende verjaardag van Banjo en Kazooie. Zullen er nieuwe beelden opduiken om deze feestelijkheden te vieren? Met Rare’s geschiedenis in het achterhoofd is daar helaas geen zeker antwoord op te geven, al zou het wel lekker eigenwijs te zijn om dit pas te doen als niemand het verwacht.